PCRR Hilberdink

Psychomotorische therapie (PMT)

Logo ViefierViefier is een praktijk voor Psychomotorische Therapie opgericht in 2017 door Astrid van Dijk.

Psychomotorische Therapie, ook wel PMT genoemd, is een veelal non-verbale ervaringstherapie. Dit betekent dat men vooral nieuwe inzichten krijgt en ervaringen opdoet door te doen. Op deze manier wordt men geconfronteerd met vertrouwde inadequate (oude) patronen op het gebied waar men hinder ondervindt en krijgt men de mogelijkheid om in een veilige omgeving te ervaren hoe het is om deze patronen te doorbreken en met nieuw gedrag te oefenen. Zo maakt oud gedrag plaats voor nieuw gedrag en ontstaat er herstel en/of een nieuwe balans op lichamelijk, psychisch en/of sociaal vlak.

Bij PMT wordt gebruik gemaakt van verschillende sport- en beweegactiviteiten als hardlopen, circuitjes en vecht-/racket- en balsporten. Ook wordt er gebruik gemaakt van aandacht- en ontspanningstechnieken als yoga en mindfulness.

Kortom niet te veel praten maar vooral DOEN.

Wilt u meer informatie over PMT op onze locatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Astrid per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 155 670 11.

AstridvanDijk

Loading…

Wij beschikken over ruime oefenzalen, een verwarmd zwembad en een infrarood-sauna

U oefent onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij bieden effectieve oefentherapeutische programma's

De wachtruimte

U bent altijd van harte welkom bij PCRR Hilberdink

Oefenmateriaal

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5